ЗАПРОШУЄМО НА ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ З КІКБКСИНГУ WAKO “RIVNE OPEN CUP”

22 жовтня о 12:00 в приміщенні спортивного клубу «Легіон» (м. Рівне. Вулиця Петра Могили, 28 Г, другий поверх) відбудеться офіційна презентація Відкритого чемпіонату з  кікбоксингу WAKO “RIVNE OPEN CUP”, приурочене до дня створення Територіальної оборони Збройних сил України. У змаганнях візьмуть участь спортсмени з Києва та Київської області, міст Західної України. Очікується на присутність близько 200 – от  учасників.

    Партнером змагань вже традиційно виступила громадська організація «Рівне Разом».

«Багато років поспіль секретар Рівнеради Віктор Шакирзян та голова громадської організації «Рівне Разом» Світлана Марчук підтримують талановиту молодь у нашому місті: відправляють на змагання різних рівнів. Приємно, що між нами та командою  «Рівне Разом» завжди є діалог. Спільно ми розробляємо подальші ідеї з  розвитку спортивної інфраструктури у нашому місті та шукаємо інструменти для їх досягнення. Так, щороку нам вдається зміцнювати матеріально-технічну базу кікбоксингу в ДЮСШ Рівного, створювати нові робочі місця і залучати молодих тренерів до нашої діяльності», – розповів керівник рівненської федерації з кікбоксингу Роман Кроль.

   Окрім того, за словами Романа Кроля, за ці роки разом  вдалося розвинути якісний суддівський корпус. Саме цей показник впливає як  на рівень змагань, так і на їх популяризацію по всій Україні та за її межами.  Сьогодні з гордістю констатуємо – ми можемо пишатися нашими суддями: національних категорій, і навіть міжнародною категорією.

  Для довідки: Рівненська федерація кікбоксингу ВАКО – один з найуспішніших проектів нашого міста, який має спільне бачення розвитку спортивної галузі разом з профільними управліннями нашої громади – підтримка та промоція Рівного як міста спортивної слави та високих досягнень. Чемпіони різних світових стартів сьогодні живуть та тренуються саме в нашому місті. Їх можна буде побачити вже цими вихідними і на  рівненському кікбокcерському ринзі.   Саме це привертає увагу колег з інших областей. Тому «WAKO RIVNE» завжди робить змагання відкритими.

До слова,  сьогодні керівник рівненської федерації з кікбоксингу Роман Кроль разом з мільйонами українців «одягнув піксель» та стоїть на захисті нашої Держави. Втім, турбота про майбутнє молоді України – один із пріоритетних напрямів для Романа і у воєнний час, адже чимало батьків юних спортсменів сьогодні  проходять службу в підрозділах ЗСУ та ТрО. І хочеться, аби вони були спокійними та  знали –  їхні діти під наглядом і продовжують займатись спортом та  пропагувати здоровий спосіб життя.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *