БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА МІЛЬЙОН ГРИВЕНЬ. ЯК У РІВНОМУ ВІДЗНАЧИЛИ СВЯТО ПОКРОВИ ТА ДЕНЬ ЗАХИСНИКА ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Один мільйон гривень. Саме таку рекордну суму за один день вдалося зібрати рівненьким волонтерам 14 жовтня під час благодійного ярмарку, який проходив у ЖК «На Щасливому». Велелюдності та активності святу додала і ще одна важлива подія, на яку чекало чимало мешканців  – відкриття  нового торгово-розважального центру «Happy Mall». Організаторами ярмарку виступили Громадські організації «Рівне Разом», «ДАР», студія сучасного танцю «Dance Way», Житловий комплекс «На Щасливому», а також рівненські майстри, майстрині та підприємці.

«Саме «На Щасливому» провести один з ярмарків нас просили мешканці дуже давно. І запланували ми це  саме сьогодні, аби подякувати кожному захиснику, кожній захисниці, щоб вони побачили усю нашу силу, коли ми разом об’єднуємось навколо доброї справи. Сумнівів не було насправді. Були певні перестороги, але нам волонтери просто не дали не провести це свято!», – розповіла голова громадської організації «Рівне Разом» Світлана Марчук.

  Цього разу волонтери засіхнули зібрати чи не найбільшу суму за увесь час проведення спільних благодійних ярмарків – півмільйона гривень. Захід був поділений на декілька секцій: сцена, торгові ряди та локації  у приміщенні торгового центру «Happy Mall».

« В торговому центрі нам виділили дві локації для проведення ярмарку, на яких ми зможемо зібрати ще більше коштів. Представлені як завжди вироби наших майстринь та майстрів, діток, картини, випічка наших домогосподарок. Родзинкою сьогоднішнього ярмарку є  вироби з патріотичною символікою та теплі шкарпетки. Одночасно ми проводимо аукціон, де кожен зможе придбати квиточок і мати змогу долучитися до ярмарку», –  розповіла співорганізаторка ярмарку, депутатка Рівнеради Катерина Марчук.

Зібрати кошти та передати воїнам сучасний броньований автомобіль – таку мету поставили перед собою волонтери під час збору коштів. Один з таких екземплярів під час всього свята був розміщений поблизу головної сцени.

« Це справжній броньований автомобіль. Його придбали  в Англії. Такі автомобілі надзвичайно зручні для наших захисників. І не те, що придбати, – знайти їх непросто»,- розповіла волонтерка Вікторія Шинкаренко. 

Долучився до проведення ярмарку і секретар Рівнеради Віктор Шакирзян. На його думку розвиток бізнесу та постійна підтримка Збройних сил України – це показник справжнього патріотизму та зрілості громадянського суспільства.

« Ми би дуже хотіли, щоб наші воїни чітко розуміли, – те, що ми робимо сьогодні у тилу, все робимо для спільної  Перемоги! Тому, вітаю зі святом наших захисників і захисниць. Ми неодмінно переможемо. Єдине – ми як українці не можемо чітко визначитись із датою. Але вірю, що перемога буде незабаром!», – розповів Віктор Шакирзян.

  Замість задекларованих  півмільйона гривень  вдалося зібрати один мільйон. Такого результату не очікував ніхто.

« ЗСУ роблять неймовірне. Ми в тилу маємо робити те саме – усе для перемоги! Ми досягли своєї цілі – зібрали на броньоване авто. Я безмежно вдячна кожному, хто відгукнувся та є небайдужим в ці непрості для України часи», – підсумувала голова громадської організації «Рівне Разом» Світлана Марчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *