Триває співпраця між ГО «РІВНЕ РАЗОМ» та Молодіжною Радою Станиці Луганської

В рамках проекту ООН «Кращі практики громадської активності молоді задля розвитку Сходу України» продовжується співпраця між Молодіжною Радою Станиці Луганської та Громадською організацією «РІВНЕ РАЗОМ».

      Нагадаємо, у серпні цього року на запрошення ГО «РІВНЕ РАЗОМ» до Рівного прибула делегація молоді зі Станиці Луганської, з метою отримання необхідних знань із запуску музейного інтернет радіо у своєму населеному пункті та налагодження партнерських відноснн з міською владою, студентством та молоддю Рівного. Тоді, команда «РІВНЕ РАЗОМ» організувала для гостей зі сходу низку зустрічей з керівниками провідних рівненських телеканалів та радіостанцій. Також  відбувся урочистий прийом у стінах Рівненської міської ради.

    Окрім того, в громадській приймальні «РІВНЕ РАЗОМ» було підписано Меморандум про співпрацю між ГО «Рівне Разом» та Молодіжною Радою Станиці Луганської. Ним було передбачено обмін досвідом між молоддю Рівного та Станиці Луганської у різних сферах.

    Приємно відзначити, що сьогодні реалізація проекту із запуску інтернет радіо у Станиці Луганській перебуває на завершальній стадії: закуплено та встановлено радіообладнання, за підтримки представників ГО «РІВНЕ РАЗОМ»  друзям зі Сходу створено та розроблено інтернет сайт, розпочались перші спроби запису радіопрограм.

         Громадська організація «РІВНЕ РАЗОМ» і надалі готова допомогти нашим друзям зі Станиці Луганської та підтримати усі їхні починання. Приємно, коли заплановане стає реальним.

       Втім, згідно із підписаним Меморандумом про співпрацю між очільником «РІВНЕ РАЗОМ» Віктором ШАКИРЗЯНОМ та Молодіжною Радою Станиці Луганської, передбачено втілення і інших цікавих ідей та проектів. Тому, далі буде.

     СХІД І ЗАХІД «РАЗОМ»!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *