“Будинок ветеранів” про результати спільної благодійної виставки “Мистецтво, що рятує”

“Мистецтво, що рятує” – найбільший спільний проект, до якого активно долучився Почесний Президент ГО “РІВНЕ РАЗОМ” Віктор ШАКИРЗЯН, ветерани АТО/ООС, депутати фракції “РІВНЕ РАЗОМ”, активні рівняни, підприємці та, ясна річ, Комунальний заклад “Будинок ветеранів” Рівненської міської ради.

Напередодні новорічних свят “Будинок ветеранів” та команда “РІВНЕ РАЗОМ” підбивають підсумки, адже результат перевершив усі наші очікування.

Як повідомили у “Будинку ветеранів”, завдяки спільним зусиллям нам вдалося зібрати 159 300 гривень.

Дякуємо за організацію події РІВНЕ РАЗОМ та секретарю Рівненської міської ради Віктору Шакирзяну.
Нагадаємо, що основна мета заходу – це збір коштів на лікування для сімей/родин загиблих Захисників України. Якби були живі їхні сини, вони були б опорою для своїх рідних.Нині бути підтримкою для них – це прояв шани, подяки та наш обов’язок. 
Ми зібрали у благодійну скриньку 159 300 тис. гривень та 2 500 тис. гривень перевели на рахунок Благодійному Фонду “Скарбниця Надії” наші постійні благодійники компанія – розробник програмного забезпечення Zagrava Games . Ці кошти будуть використані на обстеження родин загиблих. Підсумуємо що нам вдалося зробити разом. 
Родині загиблого Героя Тараса Прончука  передали 75 000 тис. гривень на дві складні операції по формуванню кисті руки молодшого брата загиблого. Перша операція була успішна. Друга запланована.
Родині загиблого Героя  Романа Свіржевського передали 54 300 тис. гривень його батьку на післяопераційне лікування після видалення нирки.
Родині загиблого Героя Миколи Карнаухова на операцію 20 000 тис. гривень.
Родині загиблого Героя України Олександра Борисенка на реабілітацію члена родини.
Дякуємо галереї європейського живопису «Євро-Арт» за допомогу у організації  та безкоштовне надання приміщення
Ми сподіваємось, що такі заходи будуть хорошою традицією. Ми разом можемо багато!
“, – розповіла директорка КЗ “Будинок ветеранів” Вікторія ШИНКАРЕНКО.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *