“СВІТЛО ПЕРЕМОГИ” У КВАСИЛОВІ. БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ-ЯРМАРОК

«Світло Перемоги». Під такою назвою 5 березня у Квасилівському будинку культури пройшов благодійний концерт-ярмарок. Дитячі танцювальні та музичні колективи Рівного і Квасилова порадували публіку своїми виступами та номерами. Головною метою заходу  був збір коштів на підтримку українських захисників.

«Якщо не буде культури – не буде України. І моє головне завдання  зробити так аби діти розвивали свої таланти, а не тинялись деінде. Відверто кажучи, у мене просто сльози навертаються на очі, коли я розумію, що сьогодні малеча збирає кошти фактично на свій захист. Це так не  повинно бути. Звісно, вони всі позитивно відреагували на такий заклик. Окрім того, на усіх маленьких учасників чекали солодкі подарунки від наших партнерів», – розповів тимчасово виконуючий обов’язки директора Квасилівського будинку культури Павло Дмитришин.

З початком війни, зала БК Квасилова вже неодноразово ставала центром волонтерських ініціатив та проектів у селищі. Неподалік від сцени та глядачів у просторій залі клубу розмістився і невеличкий благодійний ярмарок від волонтерів ГО «Рівне Разом» та ГО «Дар». Вже традиційно активно долучились до його проведення господині та підприємці Квасилова. Як помітила постійна співорганізаторка благодійних ярмарків Катерина Марчук, з появою нового директора, клуб постійно змінюється та стає центром притягання усієї обдарованої молоді нашої громади, над виступами якої ми можемо сьогодні спостерігати.

«Це просто чудово, коли з Рівного у Квасилів приїздять глядачі аби насолодитись виступами своїх улюблених танцювальних колективів та виконавців і навпаки. В такий спосіб ми всі разом стаємо ще ближчими і справді перетворюємось не лише територіально, а й  культурно  на потужну громаду», – поділилась своїми  враженнями Катерина Марчук.

Автомобілі, безпілотники під Бахмут. Саме на ці цілі ледь не щодня наші волонтери продовжують збір коштів. Ярмарок у Квасилові – гарна нагода почастувати усіх охочих смачною випічкою та закликати придбати патріотичну символіку на згадку, тим самим задонатити на ЗСУ. Староста Квасилова Віта Кисільова не приховує своїх емоцій та гордості за квасилівчан, які, як і в перші дні війни, пліч-о-пліч згуртувалися та взяли активну участь у черговому благодійному ярмарку.

  «Захід називається «Світло Перемоги». І це означає, що це світло станом на зараз наближають наші талановиті діти, викладачі, підприємці, підприємства Квасилова, господині, волонтери. І це не може не радувати. Ми об’єднані. І такий народ неможливо перемогти», –  зазначила Віта Кисільова.

Загалом під час благодійного концерту-ярмарку  вдалося зібрати 20 000 гривень. Ця сума, як розповіли волонтери, уже має чітке призначення для наших воїнів. Попереду стартує цілий сезон благодійних ярмарків: велелюдних, широкомасштабних, з цікавою та насиченою програмою. У цьому нас запевнила волонтерка, депутатка Рівнеради Катерина Марчук, закликавши усіх мешканців громади уважно стежити за анонсами та  брати активну участь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *