ВИХОВАНЦІ САДОЧКУ “BABYLAND” ЗІБРАЛИ КОШТИ НА ПРИДБАННЯ КАРЕТИ ШВИДКОЇ НА ФРОНТ

В День вишиванки, вихованці дитячого садочку BabyLand_rivne організували у своїх стінах благодійний ярмарок. У результаті – 18 тисяч 446 гривень донатів. Порадившись з рівненськими волонтерами, адміністрація, батьки та дітлахи закладу вирішили передати кошти на придбання карети швидкої допомоги для Окремого мотопіхотного батальйону гірсько-штурмової бригади «Едельвейс». Про цей збір повідомила волонтерка Вікторія Шинкаренко, підтримала його і голова громадської організації «Рівне Разом» Світлана Марчук.

«Важко стояти осторонь, коли ініціатива походить від самих дітей. Хочу подякувати кожній крихітці та їх батькам за небайдужість та згуртованність. Зі свого боку ми завжди відкриті до співпраці. Дякуємо садочку «Babyland”, який постійно долучається до наших благодійних ярмарків і, як бачимо, самостійно ініціює волонтерський збір»,- розповіла голова ГО «Рівне Разом» Світлана Марчук.

Під час ярмарку дітлахи разом з наставниками продавали товари, частина з яких була виготовлена власноруч, частина – вихователями. У деяких групах долучались батьки. На столах були розміщені скарбнички, куди усі охочі могли задонатити кошти. Дітки старших груп радо пакували продукцію та пригощали нею присутніх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *