“ЧОРНИЙ ВОРОН” – НА ПОТРЕБИ ЗСУ! КАТЕРИНА МАРЧУК ТА СВІТЛАНА МАРЧУК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У БЛАГОДІЙНІЙ ІНІЦІАТИВІ “ВІДПОВІДАЛЬНІ УКРАЇНЦІ”

Вони побачились вперше – волонтерка команди «Рівне Разом» Катерина Марчук та ідейний натхненник проекту «Відповідальні українці» Олександр Безощук. Як пригадує пані Катерина, попереднє знайомство було у телефонному режимі, коли вона перебувала за кордоном і разом з волонтерами формували та відправляли сюди гуманітарну допомогу.Тоді телефонічно і прийняла рішення підтримати проект «Відповідальні українці».

Сьогодні його координатори зустрілись у Рівному на майданчику поблизу ТРЦ «Чайка», аби відправити на фронт Jeep «Чорний ворон» – шосте спільно придбане авто.

«Радію, що можу бути частинкою такої чудової команди. Адже волонтерських ініціатив багато не буває»,- розповіла Катерина Марчук.

Цей автомобіль буде переданий на потреби інженерного підрозділу, який воює на південному напрямку.Повнопривідне дизельне авто у чудовому технічному стані. На його придбання та технічне обслуговування учасники спільноти зібрали $4500. Найближчим часом відбудеться також передача сьомої автівки- Mercedes ML «Вовкулака» для бійців з 115 ОМБР. Також в дорозі з Європи восьме авто “Відповідальних українців” – позашляховик для 55 полку зв’язку.

Для довідки: До спільноти вже долучилось більше 170 підприємців, власників та керівників бізнесу, волонтерів та небайдужих українців з різних міст України, Німеччини, Великобританії, США, Ірландії, Польщі, Литви, Латвії. Разом зібрано більше 2 200 000 гривень для придбання та ремонту авто для військових.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *