У Рівному підписали меморандум про співпрацю між ГО «Рівне Разом» та Молодіжною радою Станиці Луганської

У Рівному сьогодні, 18 серпня, представники громадської організації “Рівне Разом” в особі Почесного Президента ГО Віктора Шакирзяна підписали меморандум про співрацю із Молодіжною радою Станиці Луганської. На Рівненщину прибули представники організації та школярі зі Сходу України.

Підписання меморандуму відбулось у приймальні ГО “Рівне Разом”. Віктор Шакирзян зазначив, що цей меморандум, в першу чергу – про співпрацю молоді.

“До Рівного приїхали представники Станиці Луганської – вони зараз переживають нелегкі часи. Україна у нас єдина і війна стосується кожного з нас. Цим меморандумом ми показуємо, що ми завжди відкриті і хочемо допомагати. Дуже приємно, що молодих людей вразило місто Рівне. Один із школярів вже обрав собі у Рівному вищий навчальний заклад для вступу. Я думаю, що ворог не зможе роз’єднати нас, адже ми маємо мету – зберегти нашу Україну”, – прокоментував Віктор Шакирзян.

Очільник “Рівне Разом” розповів, що підписаний меморандум передбачає обмін досвідом та спілкування з молоддю.

“Ми маємо вкладати в молодь, в культуру українців. Адже вони, так само, будуть обирати професії, виховувати своїх дітей. Ми домовились, що найближчим часом відвідаємо Станицю Луганську”, – додав Віктор Шакирзян.


Серед представників Станиці Луганської були також працівники культурної сфери міста та школярі, які виграли конкурс задля цієї поїздки.

“Наша молодіжна рада з’явилась у Станиці Луганській нещодавно. Ми вже починаємо співпрацювати з адміністрацією міста. Також ми працюємо з поліцією, зі школами. Зробити щось нове для нас сьогодні дуже важливо. Це підписання меморандуму з Рівненщиною, з місцевою молоддю дасть нам можливість розвиватися, ділитися досвідом та працювати разом. Дуже дякую за такий теплий прийом. Справді, відчуваємо себе як вдома, адже Україна єдина і ми, як одна велика родина”, – прокоментувала представниця Молодіжної ради Станиці Луганської Юліана Домащенко.

Гості зі Сходу планують відвідати екскурсії рівненськими музеями та популярні локації міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *