РІВНЕНСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ОРГАНІЗУВАЛИ БЛАГОДІЙНИЙ ПІКНІК ДЛЯ РІВНЕНСЬКИХ ВІЙСЬКОВИХ

Волонтери громадської організації “Рівне Разом” спільно з небайдужими рівнянами вирішили підтримати поранених військовослужбовців Збройних сил України, що перебувають у одній з лікарень міста. Для цього волонтери організували для військових справжній пікнік просто на лікарняному подвір’ї та частували власноруч приготованими стравами. 

Почесний Президент громадської організації “Рівне Разом”, Секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян зазначає, підтримка поранених військових сьогодні чи не найважливіше завдання, яке стоїть перед командою волонтерів. Зокрема, для їхньої якнайшвидшої реабілітації важливо допомагати не лише матеріально, але й увагою та спілкуванням.

“Команда волонтерів “Рівне Разом” продовжує підтримувати захисників України та влаштовувати для них різноманітні благодійні ініціативи. Цього разу ми завітали у Рівненську міську лікарню №2. На базі медзакладу організували для них частування, власноруч приготували страви та по дружньому провели з ними вечір. Хочу щиро подякувати усім, хто не залишається осторонь та долучається до подібних благодійних ініціатив. Адже військові, нині, дуже потребують нашої уваги та підтримки. Сердечно дякую працівникам лікарні №2, зокрема головному лікарю Олександру Шегері, які щодня роблять усе можливе, аби військові могли якнайшвидше одужати після отриманих на війні поранень. Величезна шана нашим воїнам, що стали на захист свого народу. Це справжні Герої, взірець мужності, та хоробрості. Вони пережили всі жахіття війни, тож наш обов’язок підтримати їх всім чим можливо, підтримати їхні родини, це наш обов’язок перед ними”, – зазначив Віктор Шакирзян.

У Рівненській міській лікарні №2 лікуються та проходять реабілітацію військові з різних міст України. Один із них солдат Віталій. Чоловік родом з Полтавщини. Розповідає, отримав поранення внаслідок вибуху міни поблизу села Мар’їнка, що на Донеччині.

“Нам дуже приємно, що для нас волонтери організували таке свято, подарували нам позитивні емоції, яких нам так не вистачає. Ще з 15 березня проходжу лікування у Міській лікарні №2. Дякую медикам, які проявляють постійну турботу та підтримку. До нас часто навідуються волонтери, всіляко нам допомагають, як матеріально, так і морально. І це не може не тішити. Звісно, це відволікає від сумних думок і дає нам сил жити далі і швидше одужувати”, – розповідає військовий Віталій.

Одна зі співорганізаторів благодійного пікніка для військових, депутат Рівнеради та волонтер громадської організації “Рівне Разом” Катерина Марчук каже, разом із командою регулярно навідують військових у різних медичних закладах Рівного.

“Неймовірні емоції. Неймовірні люди поруч. Таким був день, проведений із пораненими захисниками у лікарні. Цей час безцінний. Такі моменти закарбуються в пам‘яті на все життя і будуть згадуватися з теплом та посмішкою. Наш пікнік вдався на всі 100%. Приємно, що до нас приєдналися військові капелани з інших країн, які на фронті допомагають нашим військовим. Щира подяка нашим захисникам, справжнім патріотам України, які боронили нашу державу від ворога. Це Герої, які заслуговують всього самого найкращого”, – розповідає Катерина Марчук.

До слова, волонтери громадської організації “Рівне Разом” регулярно підтримують українських військових на лінії фронту, автомобільною технікою, дронами, амуніцією, а також різноманітними гуманітарними вантажами, зокрема, ліками, продуктами харчування засобами гігієни та різноманітними медичними засобами. Кажуть, робитимуть це доти, доки у цьому буде необхідність, адже вважають це своїм обов’язком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *