В Рівненській обласній бібліотеці триває виставка юної художниці Юлії Вуйлової

Всебічна підтримка закладів середньої, дошкільної та позашкільної освіти, оновлення матеріально-технічної бази – один із пунктів передвиборчої програми команди «Рівне Разом». Особливий акцент у даному питанні робиться і на підтримці талановитої молоді нашої територіальної громади.

25 липня в Рівненській обласній бібліотеці відбулась доволі неординарна подія – персональна виставка художніх робіт 14 – ти річної вихованки Рівненської дитячої художньої школи ім. А.Мартиненка Юлії Вуйлової під назвою «Світ фантазій і мрій».

Живописом Юлія займається з шести років. Дівчинка розвиває  свої таланти у написанні пейзажів, натюрмортів, анімалістичних та графічних рисунків. Підтримати художницю завітало чимало відомих у Рівному поціновувачів живопису. Багатьох з них вразила творча глибина робіт юної  мисткині. Втім, як зізнається сама Юлія, зі стилем вона ще не визначилася, а з матеріалів у своїх роботах найчастіше використовує акварель та гуаш. Юлія Вуйлова авторка виставки

Я дуже рада, що на мою першу виставку прийшло стільки багато людей, аби підтримати мене. Хочеться, що б мої роботи стали відомими, щоб люди, переглядаючи їх, розуміли, який зміст я в них вкладаю.

Юлія навчається в художній школі впродовж двох років. Її викладачка Наталія Рябушко відзначає у своїй вихованці стрімкий розвиток та неабияку працелюбність

Наталія Рябушко викладачка Юлії Вуйлової В процесі своєї роботи і систематичного відвідування занять, Юлія демонструє високі показники. Вона жертвує дуже багато свого часу на живопис. Як результат – зростання і покращення бачу в тих роботах, які ми виконуємо в класі, в майстерності, рисунку, живопису. Підтримка та професійні рецензії від колег по цеху теж є надзвичайно важливими для юної художниці. На виставку завітала і рівненська мисткиня Анастасія Лєдяєва. На її думку, найкраще у Юлії виходить малювати тварин. На її полотнах вони, неначе живі.

Анастасія Лєдяєва рівненська художниця Вони відчуваються, їхній рух, навіть як вони дихають. І також це самі фрукти, які вона малює на натюрмортах. Вони також виглядають живо. В мене в її віці не дуже виходили фрукти, тому, я про це казала і самій Юлі. В неї є потенціал, в неї є куди рости.

Частими гостями подібних заходів є представники громадської організації «Рівне Разом». Адже, як розповідає депутатка Рівнеради, представниця ГО «Рівне Разом» Катерина Марчук, всебічна підтримка молоді – одне з головних завдань їхньої громадської організації. Тому, вручені на презентації подяки Юлії та її наставниці від Почесного Президента ГО «Рівне Разом» Віктора Шакирзяна – це прояв уваги та поваги до юного таланту Юлії та дружня підтримка її творчості. 

Катерина Марчук представниця ГО «Рівне Разом», депутатка Рівнеради Викладачка про неї позитивно відгукується. Навіть для пані Наталії – це перша виставка такої юної талановитої дівчинки. Сьогодні «Рівне Разом» долучилася до даної виставки, адже ми прагнемо і надалі підтримувати юний талант нашого міста. Окрім того, ми неабияк пишаємось, що роботи нашої Юлії вже поїдуть на всесвітню виставку. Як стало відомо, роботи Юлії хочуть бачити на фестивалі живопису у Словенії. У Рівному ж виставка діятиме до кінця серпня на третьому поверсі обласної бібліотеки до кінця серпня.

За матеріалам ITV media group https://youtu.be/HvNdpmsCAx0

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *