Катерина МАРЧУК спільно з ГО “РІВНЕ РАЗОМ” подарували новорічне свято вихованцям Олександрійського реабілітаційного центру

29 грудня депутатка Рівнеради Катерина МАРЧУК, спільно з громадською організацією “РІВНЕ РАЗОМ” подарували вихованцям Олександрійського реабілітаційного центру незабутнє свято – дітлахи розважались у резиденції Діда Мороза у житловому комплексі «На Щасливому».


На обличчях малечі, які із захватом спостерігали за ельфами, сяяли щирі посмішки. Малеча охоче брала участь у конкурсах та іграх, які для них організували. Це і естафети, і фокуси, і танці. У цей час вони також по черзі заходили в резиденцію Діда Мороза – розповідали йому віршики, фотографувались та отримували подарунки. 


15-річна Катерина Бондар – одна з вихованок реабілітаційного центру. Нині вона навчається у 9-му класі, а згодом планує отримати освіту флориста. Цьогоріч, розповіла, просила в Діда Мороза арахісову пасту. 


«Раніше отримувала цукерки, а цього разу просила арахісову пасту. На цьому святі розваги класні, ельфи класні, нам весело. Найбільше сподобались ельфи та кролик, який сидить у Діда Мороза на руках», – розповіла дівчинка. 


На святкове дійство приїхало 30 діток із реабілітаційного центру, але подарунки отримають всі 42 дитини, які там перебувають. Презенти для них готували небайдужі рівняни. Кожен із них обирав дитину і на власний розсуд збирав для неї гостинець. 


«Ми з громадською організацією «Рівне Разом» і прихильниками складаємо не лише подарунок для кожної дитини, а вкладаємо душу та частинку свого серця. Це вже наша традиція четвертий рік поспіль. Ми хочемо передати діткам хоча би клаптик добра. Я не можу натішитись сьогоднішніми емоціями малечі – до мурашок. Ми подарували їм справжній Новий рік, справжнього Діда Мороза. Вони поїдуть звідси не лише з подарунками, але й незабутніми емоціями. Душа радіє», – поділилась враженнями ініціаторка дійства депутатка міськради з фракції «Рівне Разом» Катерина Марчук.

Черговий із режиму Рівненського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей Олександр Дендебера розповів, що подібні заходи позитивно впливають на діток, тож вихователі завжди підтримують такі ініціативи. 
«Дуже діткам подобається. Сподіваюсь, це не останній подібний захід, адже діти задоволені, вони розвиваються, бачать інших дітей, проходить соціальна адаптація. Вони бавляться в ігри, конкурси, все дуже цікаво. У нас в закладі проходять реабілітацію діти, які потрапили в непрості життєві ситуації, тож подібні розваги допомагають їм відновити свої психологічні та моральні якості. Хочу подякувати громадській організації «Рівне Разом», депутату міської ради Катерині Марчук за надану можливість діткам відпочити та розважитись», – додав Олександр Дендебера.

Після того, як кожна дитина отримала подарунок, вони катались ще на атракціонах у луна-парку. А повертаючись назад у реабілітаційний центр, їх переповнювали позитивні емоції.

За матеріалами видання “https://rivne.media/”

https://www.facebook.com/watch/?v=811037410296669

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *