ВІКТОР ПАВЛІК ТА НОВИЙ ВІДЛІК КВАСИЛІВСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ

Неймовірні емоції та заряд позитивної енергії отримали усі присутні, які завітали 19 листопада до Квасилівського будинку культури. Саме ця дата дає відлік новому витку життя БК. Звітні виступи мистецьких та музичних колективів громади, виставка картин вихованців гуртка живопису юних квасилівчан. А на десерт –виступ народного артиста України Віктора Павліка, який відгукнувся на запрошення тимчасово виконуючого обов’язки БК Квасилова Павла Дитришина, аби підтримати усі хороші починання колективу. 

«Ми почали відновлювати будинок культури практично з нуля. Якби ви тут побували три тижні тому, –  вам би було з чим порівняти. Відремонтовані вбиральні, пофарбовані стіни. В планах –  ремонт покрівлі клубу. Ми чудово розуміємо, що сьогодні, окрім підтримки місцевої влади необхідно і самим закачувати рукави та працювати. Так виникла ідея провести у Квасилівському БК звітні виступи мистецьких колективів громади, аби кожен з батьків міг визначитись, який з гуртків хотів би бачити у клубі, аби віддати туди свою дитину. Окрім того,на це свято ми запросили Віктора Павліка, який погодився частину виручених з концерту коштів направити на відродження клубу. Плани у нас амбітні. Ми хотіли би охопити зайнятістю гуртками тут у Квасилові близько п’ятисот дітей. Для втілення цієї  мрії маємо чимало цікавих ідей та планів, в тому числі і із залученням відомих співаків та колективів», – розповів тимчасово виконуючий обов’язки директора Квасилівського БК Павло Дмитришин.

« Мені завжди приємно підтримати добрі та світлі справи. Особливо,коли за їх втілення беруться молоді та творчі люди. Дякую щиро організаторам цього концерту. Ви робите важливу справу», –  прокоментував Віктор Павлік.

Спеціально для вихованців будинку культури організатори заходу розробили патріотичний пісенник. Його створили за сприяння громадської організації “Рівне Разом”. Тепер, при купівлі музичних інструментів у магазинах Рівного, юні гітаристи безкоштовно отримуватимуть пісенник з акордами. У майбутньому у Квасилівський будинок культури запрошуватимуть відомих виконавців з усієї України. Першою ластівкою на відкритті закладу власне і став Віктор Павлік. Надалі планують також відремонтувати другий поверх і обладнати приміщення для репетицій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *