“ЯНГОЛИ СПОРТУ”. ФОТОВИСТАВКА ПАМ’ЯТІ ЗАГИБЛИХ ВОЇНІВ-СПОРТСМЕНІВ

Понад 120 світлин із портретами загиблих на війні українських  спортсменів. Серед них – четверо Героїв з Рівненщини: Віталій Стиба, Юрій Городній, Валентин Коноводов, Павло Котюк. Саме на День гідності і свободи у торгово-розважальному комплексі «Happy.Mall» відкрилась фотовиставка під назвою «Янголи спорту». Ідея проведення такої акції належить Спортивному комітету України. У Рівному мешканці громади зможуть ознайомитись із виставкою до 2 грудня. Далі – Львів.

«Хочемо показати хлопців, які брали учать у спортивному розвитку країни і віддали своє життя за неньку Україну. Ми прагнемо увіковічнити пам‘ять про цих людей, принаймні в такому фотопроекті, який ми втілюємо в різних регіонах України. Виставка вже побувала у Києві та Житомирі“, – розповів співорганізатор фотопроекту, Уповноважений представник Спортивного комітету на Рівненщині Роман Кроль.

На відкритті побували і представники місцевої влади нашого регіону. Секретар Рівнеради Віктор Шакирзян подякував усім присутнім за небайдужість та за те, що, попри робочий день, знайшли час завітати на відкриття.

«Ми у великому боргу перед цими хлопцями. Я можу лише уявити, скільки нагород та призових місць вони принесли би ще для нашого спорту. Втім, обрали інший шлях – захист Батьківщини зі зброєю в руках. Хотів би вклонитись перед близькими наших Героїв. Вважаю, що обов’язок місцевої влади сьогодні полягає у всебічній підтримці рідних загиблих спортсменів та вшануванні їхньої світлої пам’яті», – розповів Віктор Шакирзян.

 Говорячи про портрети загиблих земляків, Роман Кроль зазначив страшні цифри. На момент, коли до нього на стіл поклали проект проведення заходу, від Рівненщини було чотири світлини загиблих Героїв – спортсменів. Станом на дату відкриття – сім. Це безпосередньо хлопці,які брали участь у змаганнях, були у складі національних збірних, мали спортивні звання …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *