У РІВНОМУ ВІДКРИЛИ МУРАЛ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЯМ-АЗОВЦЯМ

У бою за Маріуполь загинули рівняни Віталій Семчук та Костянтин Друзь. Віталій, який мав позивний “Рут” та Костянтин – “Ейс”. Хлопці були близькими друзями, вірними побратимами. Обоє загинули, як справжні воїни. Саме їхні портрети зображені на патріотичному стінописі, який 19 жовтня відкрили на Театральній площі у Рівному.

Цей проект Громадська організація “Рівне Разом” реалізувала спільно з друзями, родинами загиблих та художником Андрієм Шостаком, котрий втілив задумане у реальність. Всі витрати, пов’язані з облаштуванням муралу наша громадська організація , спільно з волонтерами, взяла на себе.

Щиро шануємо пам’ять Героїв, які ціною власного життя, відстоювали мирне життя для нашої країни! Вічна пам’ять Захисникам України!Ідея створення муралу виникла, коли до нас звернувся товариш загиблих Героїв з такою пропозицією.Я вважаю, що ми прийняли правильне рішення, адже те що ми з Вами тут сьогодні бачимо, – чітко символізує наскільки наші Герої любили свою країну, були їй віддані, а найголовніше – не зрадили її. І хотілось би, щоб усі хто будуть проходити повз ніколи про це не забували», – поділився з присутніми Віктор Шакирзян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *