Представниця ГО “РІВНЕ РАЗОМ” пройшла відбір Британською радою для стажування в органах місцевого самоврядування

Іванна ОДЕЙЧУК, представниця Громадської організації “РІВНЕ РАЗОМ” успішно пройшли відбір Британською радою (British Council Ukraine) для стажування в органах місцевого самоврядування.

З талановитою молоддю зустрівся секретар Рівнеради ВІктор ШАКИРЗЯН.

За нашої ініціативи більше десяти студентів з рівненських ВУЗів взяли участь у відборі на програму стажувань в апараті Рівненської міської ради. Сьогодні познайомився з трьома студентам, які успішно пройшли відбір Британською радою (British Council Ukraine). Приємно вражений розмовою та ідеями, які мають ці молоді люди. Тепер нашим завданням є дати молодим спеціалістам більше практичних знань та компетенції щодо роботи органів місцевого самоврядування, щоб вони могли реалізовувати свої ідеї на практиці.Радий, що наша перша спроба в питанні співпраці з міжнародними партнерами дала свої результати, і сьогодні активна молодь має чудову можливість отримувати практичний досвід роботи в органах місцевого самоврядування!“, – розповів секретар Рівнеради ВІктор ШАКИРЗН.

Британська Рада впроваджує проєкт “Залучення молоді: громадянська участь та зміцнення навичок соціальної дії (Активні Громадяни)”, який фінансується Посольством Великої Британії в Україні у рамках Фонду запобігання конфліктів, сприяння стабільності та безпеці. Мета проєкту: сприяти соціальній згуртованості громад через зміцнення молодіжних центрів, молодіжних рад та громадські організації у розвитку навичок та впевненості молоді, наданні практичного досвіду активного громадянства, соціальної залученості та впливу на позитивні зміни у житті молоді.

В межах проєкту Британська Рада реалізовує програму стажувань для молоді у органах місцевого самоврядування, молодіжних радах та молодіжних центрах місцевого рівня.

Програма стажувань підходить для молоді та молодіжних лідерів, які зацікавлені здобути практичні навички та досвід у сфері молодіжної політики.

Мета стажування: Надати можливість молоді України розвинути практичні навички, отримати досвід співпраці з місцевою владою, спробувати себе у ролі молодіжного працівника та стати частиною команди органу місцевого самоврядування або молодіжного центру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *