ВОЛОНТЕРИ “РІВНЕ РАЗОМ” ПЕРЕДАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ДЛЯ РОДИН З ХАРКІВЩИНИ

Географія надання гуманітарної допомоги Волонтерським центром “Рівне Разом” постійно розширюється. На превеликий жаль це пов’язано з руйнацією інфраструктури та помешкань мирних жителів рашистами. Всіляко намагаємось підтримати усіх, хто звертається до нас за допомогою. Досить часто наші волонтери самостійно контактують з органами деокупованих населених пунктів та доставляють туди гуманітарні вантажі.

Десятки і сотні тисяч українців Харківщини змушені були залишити свої домівки. Наша команда під керівництвом Віктора Шакирзяна нещодавно відправила гуманітарну допомогу саме для таких родин.

Наразі наші нові друзі тимчасово перебувають у навчальних закладах Полтавської області. Зокрема, у ліцеї-інтернаті імені А. С. Макаренка, Полтавській гімназії №17, та помешканнях людей у Лютенській сільській раді. Дякую всім, хто долучився до цієї роботи! В цей непростий для українців час, ми повинні допомагати одне одному, підтримувати та захищати одне одного.Разом рухаємося далі, до перемоги!“, – розповів Віктор ШАКИРЗЯН.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *