Громадська організація «РІВНЕ РАЗОМ» подарувала діткам з особливими потребами свято безкоштовних атракціонів у луна-парку «На Щасливому»

Незабутні емоції, приємні посмішки, радість в очах і багато безкоштовних атракціонів. Саме таким запам’ятається 13 жовтня маленьким рівнянам та рівнянкам з особливими потребами і членам їхніх сімей.

Вже традиційно, напередодні Покрови та  свята мікрорайону «На Щасливому» представники громадської організації «РІВНЕ РАЗОМ»  дарують дітям з особливими потребами та вихованцям спеціалізованих навчально-виховних закладів святковий настрій.


Минулого року в такому ж самому форматі проходило свято. На «Щасливе» приїхав луна-парк. Надихнувшись минулорічними емоціями, ми в громадській організації «РІВНЕ РАЗОМ» прийняли рішення і надалі продовжувати організовувати таку акцію. Слава Богу, порадувала погода і дітки мають змогу відпочити та безкоштовно покататись на гірках», – розповіла голова ГО «РІВНЕ РАЗОМ» Світлана МАРЧУК.

Мама двадцятирічного Антона Марія вперше завітала зі своїм сином на подібне свято. Однак, не вперше бере участь у заходах для дітей з особливими потребами, які організовує ГО «РІВНЕ РАЗОМ».

«Нам довелося побувати на одному із свят, яке організувала представниця команди  «РІВНЕ РАЗОМ» Катерина МАРЧУК. Тоді воно проходило в МПК «Текстильник». Мій Антон лишився дуже задоволеним. Знаєте, завдяки таким громадським ініціативам і людям ми разом змінюємо ставлення до дітей з особливими потребами. Я відчуваю, що в місті ситуація змінюється на краще. Я спокійно можу пройтись вулицею зі своїм сином і ніхто на нас не буде показувати пальцем. Тому, дякую організаторам і усім небайдужим до наших сімей», – повідомила пані МАРІЯ.

   Катерина МАРЧУК наголошує на тому, що організація таких заходів від ГО «РІВНЕ РАЗОМ», – один із напрямків, який зафіксований у статуті організації також не забувають про таких рівнян і представники депутатського корпусу Рівнеради від  команди «РІВНЕ РАЗОМ».

«Ми це робили, робимо і будемо робити! Дуже хочеться таким діткам і їхнім сім’ям принести в їхнє життя побільше радості, приємних емоцій. Думаю, нам це вдається. Сьогодні тут присутні вихованці Олександрійського реабілітаційного центру, дітки з вадами слуху, з обмеженими можливостями. Також Віктор ШАКИРЗЯН і вся наша команда запрошували на свято вихованців закладу «Особлива дитина». Окрім того, вперше цьогоріч присутні на святі і дітлахи з Квасилова», – поділилась Катерина МАРЧУК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *