ГО “РІВНЕ РАЗОМ” ОРГАНІЗУВАЛА БЛАГОДІЙНЕ РІЗДВЯНЕ СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ

У Рівному “На Щасливому” вже запрацювала унікальна резиденція Святого Миколая. Яскраві розваги та казкова атмосфера чекають як на дітлахів, так і на дорослих, які відвідають локацію.

На території резиденції розташовані різноманітні атракціони, будиночки, де ельфи у святкових костюмах продають смаколики та гарячі напої. У центрі локації розташована красуня-ялинка, прикрашена кольоровими кульками та яскравою ілюмінацією. У “Резиденції щастя” дітлахів чекає Святий Миколай, який по черзі спілкується з кожним. Батьки дітей заповнюють спеціальну анкету, щоб бесіда з кожним маленьким відвідувачем була індивідуальною. 

Як розповідає організатор резиденції Павло Дмитришин, влаштувати свято для містян вдалося за підтримки забудовника “На Щасливому” та ГО “Рівне Разом”. 

Діти з шкіл приходять до Миколая, там їх зустрічають ельфи. У будиночку Миколая є зайчики, також вони час від часу запускають голуба в небо. Діти пишуть листа Миколаю. Всі діти отримують фото з Миколаєм відразу – друкують світлини буквально за 2 хвилини“, – зазначає пан Дмитришин.

За його словами, є значні переваги групового відвідування резиденції, адже біля кожного будиночка, де продають смаколики, дітей чекатиме унікальна розвага, змагання чи естафета. Таким чином ці будиночки не обмежуються функцією торгівлі, а й є окремими розважальними локаціями.

Це дуже класно. Дітям подобається. В них стільки емоцій від ігор, від свята. Діти в захваті. Сьогодні я тут вперше. Я також дуже задоволена. Щиро вдячна організаторам ціього дійства за подарунок містянам“, – поділилась враженнями вчителька 2-Б класу школи №16 Зоряна Хомко, яка відвідала резиденцію з учнями. 

Організатор резиденції наголосив, що розваги для рівнян є безкоштовними. Однак, відвідувачі цієї казки можуть створити справжнє диво для маленької Дани Прадунець. Дічинка бореться з рідкісним нервово-м’язовим захворюванням. Щоб допомогти Дані, необхідно зібрати більше 50 млн гривень на дороговартісний препарат. 

Усім відвідувачам роздають буклет, де розміщені реквізити мами Данусі. Бажаючі можуть допомогти та перерахувати добровільну суму коштів на спеціальний рахунок.

Дарувати святковий настрій усім, хто цього потребує та підтримувати тих, хто опинився у скруті – одна із основних передумов створення нашої громадської організації. Найближчим часом за підтримки «Рівне Разом» резиденцію відвідають також і дітки сироти. Разом даруємо святковий настрій усім!“, – Розповіла співорганізаторка свята, депутатка Рівнеради від фракції «Рівне Разом» Катерина Марчук.

Також на території резиденції є ділянка, заповнена ялинками у горщиках. Як пояснив організатор Павло Дмитришин, це не лише красива локація для фото, а й еко-ініціатива ГО “Рівне Разом”. Зокрема, мешканці “Щасливого” зможуть придбати живе дерево на свята. На Різдво та Новий рік ялинка тішитиме людей вдома, а потім її заберуть на збереження до ОСББ. Вже весною на День закоханих ці хвойні будуть спільно висаджувати на території мікрорайону. Біля кожного дерева встановлять табличку з іменем того, хто його придбав та посадив.

“Акція “Озеленимо місто Рівне Разом” допоможе зберегти дерева та додати місту зелених зон. До кожної ялинки будуть ставити табличку, наприклад, “цю ялинку посадила Гануся”. Дитина буде ходити в школу і бачити як її ялинка росте. Це дуже класно. Це круто було б зробити взагалі у масштабах міста”, – зазначає Павло Дмитришин.

Нагадаємо, записатись на безкоштовне відвідування резиденції потрібно заздалегідь за телефоном: 097 07 07 887. Також батьки мають подбати про подарунки для їхніх дітей.

За матеріалами “Рівне медіа”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *